Getuigen gezocht na diefstal van kassalade Irislaan in Oegstgeest

Normal aangepastpolitieauto

De politie kreeg maandagavond 16 november rond 17.30 uur een melding van een diefstal van een kassalade uit een kledingwinkel aan de Irislaan. De recherche doet onderzoek en zoekt getuigen.

Een onbekende man liep de winkel in en riep dat hij de kassa wilde. Vervolgens trok hij de kassalade uit de kassa en rende hiermee de winkel uit. De medewerker rende achter de verdachte aan in de richting van het Irispark en vervolgens naar winkelcentrum de Lange Voort in Oegstgeest. De politie heeft intussen een buurtonderzoek ingesteld.

Signalement

Het signalement van de verdachte is een blanke man, lengte ongeveer 1,80 m, slank postuur, blond stijl haar tot in zijn nek. De man droeg een blauwe baseball pet en een blauwe trui.

Heeft u iets gezien?

De politie zoekt getuigen die in de omgeving van het Irispark of de Lange Voort de verdachte hebben gezien. Deze informatie kan waardevol zijn voor het onderzoek. Bel voor tips de politie op 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

 

Adverteren op Leiden-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Leiden-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Leiden
00:48

18° C

Bewolkt

0.89 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief