Identiteit inzittenden dodelijk verkeersongeval in Wassenaar bekend

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

Bij een eenzijdig verkeersongeval met een bestelwagen op de N44 van Wassenaar richting Den Haag zijn dinsdagmiddag de twee inzittenden overleden. Het gaat om een 69-jarige man uit Den Haag en een 71-jarige man uit Moerkapelle. De politie heeft de familie van de slachtoffers geïnformeerd en doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Rond 14.00 uur kwamen meerdere meldingen binnen van een bestelwagen die ondersteboven in de sloot terecht was gekomen langs de N44. De hulpdiensten gingen direct ter plaatse en ook omstanders probeerden de inzittenden uit de bestelwagen te bevrijden. Uiteindelijk kon de brandweer de bestuurder en bijrijder via de achterzijde van de bestelwagen uit het voertuig halen. Deze hulp mocht niet baten, want beide slachtoffers overleden ter plaatse aan hun verwondingen.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren. Dit kan helpen om de oorzaak van het ongeval vast te stellen en de nabestaanden meer duidelijkheid te geven over hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. U kunt hiervoor telefonisch contact met de politie opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Adverteren op Leiden-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Leiden-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Leiden
03:29

18° C

Bewolkt

0.89 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief