Politie zoekt dader van steekincident in het Leidse Hout

Normal zijkant politieauto met logo  1
Afbeelding: Politie

De politie is op zoek naar een verdachte die vrijdag 14 augustus rond 1:30 uur een 20-jarige vrouw stak op de Houtlaan in Leiden. De vrouw liep in de buurt van het theehuis in het Leidse Hout met vrienden toen ze ineens door een man werd aangevallen. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Het slachtoffer liep samen met haar vrienden toen er ineens een man uit de bosjes kwam en haar aanviel. Ze werd vermoedelijk meerdere malen gestoken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd door de ambulance. Agenten hebben het park afgezet en samen met de helikopter en honden het gebied doorzocht. Ook hebben rechercheurs naar sporen gezocht. Helaas is de verdachte nog niet gevonden.

Het signalement van de verdachte is:

  • Blanke man
  • 20-30 jaar oud
  • Wit T-shirt
  • Zwarte rugtas
  • Kort, stekeltjes haar
  • Had een jasje bij zich

Heeft u iets gezien of gehoord? 

De politie is op zoek naar getuigen. Was u afgelopen nacht in de omgeving van het Leidse Hout? Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u iemand gezien die aan het signalement van de verdachte voldeed? De recherche komt graag met u in contact! Bel 0900 8844 voor de politie of 0800 700 voor Meld Misdaad Anoniem.

Adverteren op Leiden-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Leiden-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Leiden
03:23

18° C

Bewolkt

0.89 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief