Supermarkt overvallen Diamantplein in Leiden, getuigen gezocht

Normal handboeien op politieauto
Afbeelding: Politie

De districtsrecherche in Leiden is op zoek naar getuigen van een overval op een supermarkt aan het Diamantplein, zondagavond 8 november omstreeks 19.00 uur. Een nog onbekende jongeman maakte bij de overval een geldbedrag buit.

De overvaller kwam rond 19.00 uur de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een slagwapen. Hij verliet vervolgens de winkel met een geldbedrag en ging er rennend vandoor het winkelcentrum in. Het is onbekend via welke uitgang hij het winkelcentrum verlaten heeft.

Van de verdachte is het volgende signalement bekend: getinte huidskleur, ongeveer 17 jaar oud, mondkapje, lichtgekleurde capuchon, blauw-grijs vest een donkergrijs/zwarte trainingsbroek.

Iets gezien?

Heeft u zondagavond 8 november iets gezien in de omgeving van het Diamantplein dat met deze overval te maken kan hebben? Heeft u de verdachte wellicht gezien op zijn vlucht of heeft u andere informatie die kan helpen de dader te vinden? De districtsrecherche in Leiden is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Adverteren op Leiden-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Leiden-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Leiden
01:39

18° C

Bewolkt

0.89 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief