Twee mannen aangehouden voor handel in drugs in Leiden

Normal aanhouding
Afbeelding: Politie

De politie hield donderdagmiddag 27 februari in een woning aan het Jan Pieterszoon Coenhof twee mannen aan op verdenking van handel in verdovende middelen. Het gaat om een 23-jarige man uit Rijnsburg en een 22-jarige man uit Leiden.

Nadat de politie een tip ontving over handel in drugs betraden agenten donderdagmiddag 27 februari een woning aan het Jan Pieterszoon Coenhof. Daar hielden zij de twee mannen aan. Na de aanhouding doorzochten agenten de woning en namen zij verdovende middelen en geld in beslag. De twee verdachten zitten vast en worden gehoord.

Drugsoverlast
Bewoners kunnen veel last hebben van drugsgebruik en dealen in drugs. De handel vindt plaats in het illegale circuit en hierbij wordt geweld vaak niet geschuwd. Van dat geweld kunnen ook onschuldige omstanders de dupe worden. Heeft u  vermoedens van drugshandel? Meld dit dan via 0900 – 8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u de informatie ook via Meld Misdaad Anonem  0800 – 7000 doorgegeven.

Adverteren op Leiden-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Leiden-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Leiden
00:27

18° C

Bewolkt

0.89 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief