Verdachte aangehouden voor ramkraak op drogist in Leiden

Normal 4037569091 459b91903b o

Leiden - De districtsrecherche in Leiden hield maandag 9 maart een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. Hij wordt verdacht van het plegen van een ramkraak op een drogist op de De Kempenaerstraat op Tweede Kerstdag 2019.

Omstreeks 22.30 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er op de De Kempenaerstraat een auto tegen de gevel van de drogisterij was gereden. De auto was daarna weggereden in de richting van de Geversstraat. Er was onder andere parfum buitgemaakt. Mede dankzij verklaringen van oplettende getuigen, kwam de identiteit van de nu aangehouden verdachte aan het licht. Hij werd maandag 9 maart door rechercheurs aangehouden in de penitentiaire inrichting waar hij inmiddels vast zat en een gevangenisstraf uitzit voor meerdere vermogensdelicten. Hij heeft zijn betrokkenheid bij de ramkraak inmiddels bekend.

 

Adverteren op Leiden-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Leiden-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Leiden
00:38

18° C

Bewolkt

0.89 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief